Architecture: Dental clinic in Netherlands

Project bureau Shift architecture urbanism renovated and expanded the historic building of the 1930s in the village of Best in the Netherlands. In the complex area of ​​292 square meters was opened this dental clinic. Dentist_hqroom_ru_1

The main objective of the architects was to do everything possible to make a modern annexe was in harmony with the existing structure and with nature. As a result, the new building is occupied with four treatment rooms are decorated in light tones with plenty of windows, located even on a pitched roof. Dentist_hqroom_ru_3

Thus, patients can relax and enjoy the beautiful nature and the blue sky. In the existing and restored building auxiliary facilities were designed , including reception room, X-ray room and a kitchen. The total cost of the project came up to € 340,000.Dentist_hqroom_ru_6

Photo by: Rene de Wit

View the rest of the photos here.

Posted on June 18, 2013, in Architecture and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Your thoughts and comments:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: